Festival de final de curs

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 
El dia 15 de juny vàrem fer el Festival de final de curs al Centre Cultural. L’acte va començar amb una exhibició de gimàstica esportiva a càrrec dels alumnes que fan aquesta activitat extraescolar. “Recordant vells temps”, el títol de l’exhibició ens va recordar que el projecte d’escola d’aquest curs l’hem dedicat als avis i les àvies.
 
A continuació vam escoltar la coral de secundària, amb cançons com Hallelujah, de Leonard Cohen; Quan tot s’enlaira, de Txarango; I’m not the only one, de J. Smith; Total eclipse of the heart, de J. Steinman; i País petit, de Lluis Llach.
 
Tot seguit, vam escoltar la coral de primària, que va interpretar tres temes: Cançó de bres per a una princesa negra, d’A. Rodríguez Sabanés; Don’t worry, be happy / Hakuna Matata; de B. Mcferrin i John i T. Rice; i Shosholoza, una cançó tradicional sud-africana.I després, vam escoltar l’alumnat de P5 que va cantar dues cançons: Qui sóc jo?, de Dàmaris Gelabert i Súper avis, del Club Súper 3.
 
Finalment, els ballarins i ballarines de dansa ens van portar a fer un tomb pel món i van gaudir de la seva exihició de balls de la Xina, el Brasil, Itàlia, Hawaii, l’Índia, Irlanda, els Estats Units d’Amèrica i Argentina.
 
Tot plegat, un espectacle memorable que no hauria estat possible sense la il·lusió de les persones que hi van actuar i de les que al llarg del curs i en el festival les van dirigir.
 
A totes elles, moltes gràcies per haver-nos fet gaudir d’una vetllada fantàstica. 

 

Fotos

Vídeo Corals

Vídeo Gimnàstica

Vídeo Dansa + final

 
 

Enrera


Contacte - Sobre el web