Campus Setembre-15

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 
Tot i que les classes no havien de començar fins al dia 14, un bon grup d’infants de P3 a 2n de primària han participat des del dia 1 en les activitats organitzades al Campus de Setembre.
 
L’ activitat, a més d’oferir-vos un servei que ajudi a conciliar una mica més els vostres horaris laborals amb els dels vostres fills, té com a objectiu aprofitar positivament el temps de lleure i anar agafant de mica en mica el ritme per al nou curs.
 
Un nou amic, en Ramonet Jonnes, ens ha portat cada dia a viure una aventura diferent. Així, de la seva mà hem viatjat al Pol Nord, construint el nostre propi iglú; hem estat indis per un dia; hem anat a cercar un tresor pirata que estava amagat al parc; hem viatjat al futur tot jugant amb les noves tecnologies; hem fet un safari a la selva i hem viatjat a Egipte, descobrint com seria el nostre nom escrit en jeroglífic... L’excursió prevista al Parc del Laberint d’Horta es va suspendre per la pluja. Com alternativa, però, vàrem anar al Cosmo Caixa de Barcelona, on ens ho vàrem passar súper bé, descobrint i interactuant amb tot el que el museu ens oferia.
 
Us en deixem unes imatges.

Fotos

 

 
 

Enrera


Contacte - Sobre el web