II Marató de contes

 


 

 

 

 

 

 

 


 

Les tres cooperatives d'ensenyament de la ciutat (Escola Crespinell, Escola el Cim i Escola Tecnos), conjuntament amb Contes per a créixer, van oferir la II Marató de contes el passat diumenge 10 de novembre, en el marc del Centre de Documentació i Museu tèxtil.

L'objectiu de la Marató de contes era el de passar una bona estona en família tot col•laborant en el projecte socioeducatiu que la Fundación Sembrando Esperanza desenvolupa a la ciutat d'El Alto (Bolívia), a qui van lliurar íntegrament la recaptació aconseguida.

El programa que es va desenvolupar al llarg del matí, va comptar amb la participació dels rondallaires: Marta Martí, Montse Vallejo, Núria Mora, Josep M. Cirera, Montse Freixa, M. Jesús Casals, Jaume Valls i Toni Massagué. També hi van haver diversos tallers per als més menuts a càrrec dels alumnes de les esmentades escoles.

L'assistència a aquesta proposta solidària va ser de 350 persones, la qual cosa ha estat valorada pels organitzadors com una molt bona resposta de les famílies als valors que les escoles cooperatives intenten transmetre a la comunitat educativa.
 

 

Enrera


Contacte - Sobre el web