EL MUSEU DEL DISSENY I EL PARLAMENT DE CATALUNYA

 


 


 

El dia 24 de novembre, els alumnes de 4t d'ESO vam anar a Barcelona a fer dues activitats diferents. Primer, vam visitar el Museu del Disseny. Un cop vam acabar vam estar dinant al Parc de la Ciutadella i cap a 2/4 de 4 vam visitar el Parlament de Catalunya.

 

El museu de disseny de Barcelona, va consistir en una visita guiada. Primer ens van ensenyar l’exposició de diversos cartells de diferents èpoques. Llavors, ens van explicar els elements més bàsics per al disseny d'un cartell: la llum, el color, la tipografia i la composició de tot el cartell en si. Després, vam gaudir d'una segona part més pràctica, un taller en què els alumnes ens vam dividir en petits grups i vam haver de realitzar un cartell relacionat amb conceptes no tangibles, que van ser: el control, el descontrol, els adjectius pesat i lleuger, construcció i destrucció. Vam crear les nostres composicions sense poder dibuixar, només utilitzant lletra, color i formes geomètriques retallades.

 

D’altra banda, al Parlament de Catalunya va constar d’una visita guiada per classes. Primer de tot, ens vam concentrar al centre del passadís dels passos perduts, on ens va fer una petita introducció. Aquesta era sobre què es feia antigament a cada sala que formava la creu (tot i que ara ja no degut a la construcció d’una paret a un costat). Llavors, vam passar a la sala de plens. El guia ens va explicar la distribució dels partits, la mesa i les tribunes, les pantalles de les parets, els botons que té cada candidat, entre d’altres. Vam baixar a la part de baix per poder apreciar-ho en viu com era, i d’allà ja vam marxar.

 

Alumnat de 4t d’ESO

FOTOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enrera


Contacte - Sobre el web