AVÍS LEGAL

1. L´Escola El Cim, SCCL, informa als usuaris que respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, la privacitat dels usuaris i el secret i seguretat de les dades, adoptant per a això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposades.

 

2. L´Escola El Cim, SCCL tractarà les dades de conformitat amb els principis de qualitat exigits per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades (“LOPD”), de forma confidencial i amb les mesures de seguretat exigides pel Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (“RLOPD”).

 

3. Les dades de caràcter personal que es facilitin en la Web, quedaran registrades en un fitxer titularitat de l´Escola El Cim, SCCL degudament declarat i inscrit en el Registre General de Protecció de Dades, amb la finalitat de dur a terme la prestació dels serveis oferts, així com, per enviar per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic, novetats e informació sobre el Centre.

 

4. El simple fet de que l'Usuari enviï les seves dades personals a l´Escola El Cim, SCCLsuposarà el consentiment de l'Usuari per a la seva incorporació al fitxer i el seu corresponent tractament.

 

5. L'Usuari podrà revocar el consentiment prestat, sense que tingui efectes retroactius, i exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició dirigint-se mitjançant carta adjuntant fotocòpia del seu DNI o altre document oficial identificatiu a l’Escola El Cim, SCCL, al Carrer Frederic Soler, 22 CP 08224 de Terrassa.

 

6. L'Usuari garanteix que les dades personals facilitades a l’Escola El Cim, SCCL són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes perquè, en tot moment responguin a la seva situació actual.

 

7. Qualsevol usuari que tingui qualsevol dubte o comentari sobre la forma en què l’Escola El Cim, SCCL utilitza les dades dels seus usuaris, pot escriure’ns a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 

AVÍS LEGAL

 

En compliment d’allò que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, Escola el Cim SCCL posa a la seva disposició la següent informació:

Aquest lloc web i tots els seus continguts, inclosos textos, imatges, sons i qualsevol material (fitxers, marques, logotips, combinacions de colors) i la seva estructura i disseny, són propietat d’Escola el Cim SCCL amb NIF F08477317. Les il·lustracions de la pàgina d’inici són propietat de Francesc Rovira, que ha cedit a Escola el Cim SCCL el dret de reproducció.

Pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , a l’adreça postal carrer Frederic Soler, 22 de Terrassa o al telèfon 93 733 06 30.

 Tots els drets estan reservats. Qualsevol accés a aquest lloc web queda subjecte a les següents condicions:

 • S’autoritza l’emmagatzenament i reproducció temporal d’algun o alguns dels continguts del lloc web amb la finalitat de la seva utilització personal i no comercial.

 •  

 • La reproducció, l’emmagatzenament permanent i la difusió de continguts del lloc web o qualsevol altre us que tingui finalitat pública o comercial queda expressament prohibida sense que hi hagi consentiment previ per escrit d’Escola el Cim SCCL.

 •  

 • No està permesa la modificació del web ni de cap dels seus continguts. L’usuari es compromet a no utilitzar el lloc web o els seus serveis i continguts  de forma contrària a allò que disposa la legislació aplicable. Escola el Cim SCCL es reserva el dret a retirar l’accés al portal sense necessitat de previ avis a qualsevol usuari que contravingui el que disposa aquest avís legal.

 •  

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

En compliment d’allò que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Escola el Cim SCCL informa els seus usuaris en relació al dret d’informació en la recollida de dades del següent:

 1. La informació relativa a les dades personals dels usuaris que rebi Escola el Cim SCCL, serà tractada amb la màxima confidencialitat i seguretat, i incorporada a una base de dades que serà utilitzada per a fins que puguin resultar de utilitat per a l’usuari. S’informa així mateix que Escola el Cim SCCL disposa d’un fitxer o tractament de dades de caràcter personal, sent únicament Escola el Cim SCCL el destinatari de l’esmentada informació que no serà comunicada a tercers, llevat que estigui obligat per imperatiu legal o requeriment judicial o de l’administració pública.

 2.  

 3. En relació amb el procés de registre, l’usuari és l’únic responsable de les dades introduïdes pel mateix en els respectius formularis, comprometent-se a facilitar dades verídiques, exactes i completes sobre la seva identitat, així com actualitzar totes les dades facilitades a efectes que aquestes siguin verídiques i s’ajustin a la realitat.

 4.  

 5. Els usuaris disposen de la possibilitat d’exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals.

 6.  

 7. Els usuaris podran exercitar els seus drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a la següent adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ; o bé, mitjançant correu ordinari a la següent adreça: carrer Frederic Soler, 22, 08224 de Terrassa.

 

 


Contacte - Sobre el web